Spider Bugs

Gran PrixDagens spill handler om innsekter. Til vanlig ville det vær litt rart å si dette, men insektene i dagens spill er faktisk ganske søte. Eller, de er søte om du skulle være av typen som liker marihøner som skytter spindelvev.

Navnet på dagens spill er Spider Bugs. Målet med dette spillet er å opprette kontakt mellom marihøner med samme farge ved å skyte spindelvev ut av rompene deres. Når du har gjort dette må du klikke på den fangede og dra han rundt til hans rompe er siktet på en annen marihøne med samme farge..osv.

Etter vært som du kommer deg lengre vil antallet marihøner øke drastisk, det vil også bli mange flere farger og mye vanskeligere. Desto flere ganger du bommer, desto mer liv mister du.
Insektene i Spider Bugs ser utrolig bra ut og spilleopplevelsen er god. ”Fargefult” og ”gjennomtenkt” var de første ordene som falt inn i hode mitt da jeg første prøvde dette spillet. Så kom ”forstyrret” og så endel spørsmål om hvorfor i all verden marihøner skal skyte spindelvev.. Jaja… Nok prat. Du spille spillet: Spider Bugs ved å trykke på linken under.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner
Legg til favoritter! Kategory: Kjapp? 2 153 besøk Tags: , ,
 
Privacy Policy