Gran Prix

Gran PrixHer blir vi gammel med verdighet! Vi sitter bare og venter på at staten skal spandere pensjonen på oss. Er det verdighet? Venter på våre egne penger? Dette er ofte bonusen for en lang tjeneste i løpet av livet, men hva får vi igjen for det? Grått hår, rynker og et par år med en hjemmehjelp som er innom 5 min om dagen.. Hvis du er heldig så glemmer du kanskje hvem du er! Ahh.. Det er ikke riktig så ille, noen ganger betyr det å bli gammel at alt går i et litt annet tempo, et hurtigere tempo.

Som i dagens spill, Gran Prix (Bestemor Løp). Med rulator og en motivasjonsklokke å slå setter bestemor giret inn, hun har en stolheis å rekke!

Det er hindringer i hennes latterlige lange stue som hun må unngå. Til dette har hun selvfølgelig en lang rekke medisiner til å hjelpe henne på veien.. Om Bestemor faller eller velter, vil hun miste de medikamentene hun har klart å samle opp på veien.
Du kontrollere Bestemer med piltastene i dette spillet. Du kan justere hastigheten opp eller ned med høyre og venstre piltast. Hopp eller dukk med opp og ned (piltastene igjen ja..). For å gi den siklende gamle damen en ekstra ”boost” hamrer du på space (den lange i midten..).

Dette er et gammeldags spill, men det er alt for kort. I gamle dager, da jeg var ung, da hadde spillene i det miste flere nivå eller level. Dagens unge spill er bare samme nivå om og om igjen. Nei, dagens ungdom altså…

Nok prat – her er Gran Prix, spill i vei!!

Jeg går og tar meg en lur..

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner
Legg til favoritter! Kategory: Andre 2 260 besøk Tags: , , ,
 
Privacy Policy